Pàgines

dilluns, 16 de maig del 2011

La jornada de reflexió d'un votant català valent

- Tinc por de l’independentisme, i no perquè no sigui independentista, que una mica sí que ho sóc, però és que tinc por de com s’ho agafin a Madrid si els hi declarem la independència. No crec que s’ho agafin bé. Tinc por que Carme Chacón ens enviï els tancs per esclafar-nos.
Per tant, votaré CiU que, essent una mica independentistes com jo, és la millor garantia de no caure en precipitacions.

- És clar que també m'espanten les retallades de serveis que vol fer Artur Mas que no s’adona que no puc pagar una pòlissa privada ni puc permetre’m una escola concertada. He sentit dir que Artur Mas i CiU volen retallar els impostos als rics. I això vol dir que els hi apujaran als pobres, perquè d’algun lloc han de sortir els diners.
O sigui que crec que votaré el PSC o Iniciativa, però millor votaré el PSC perquè tinc por que el vot a Iniciativa no sigui tan útil com el vot al PSC.

-Però tant el PSC com Iniciativa fan la vista grossa amb un problema molt gros que tinc. I és que tinc por dels immigrants. Sé que ronden prop de la meva oficina per robar-me el lloc de treball quan em distregui, i deixar-me alguns virus de malalties rares de les quals no em podré curar per culpa de les llistes d’espera a l’ambulatori provocades també pels immigrants que com que són immigrants i han nascut amb una flor al cul els deixen passar sense fer cua.
O sigui que crec que votaré el PP.

- Però també tinc por que el PP pugi molt i acabi pactant amb CiU i muntin un govern bastant de dretes que es posarà les botes retallant-ho tot, o sigui que potser hauria de votar Esquerra, que no farà tantes retallades socials i que tampoc no crec que declarin la independència de seguida, sinó que ho retardaran mentre intenten entendre’s amb el PSC i Iniciativa o amb CiU.
O sigui que al final segurament votaré Esquerra perquè sóc un votant valent.

3 comentaris:

b.a. ha dit...

Però molt! ;)

pep ha dit...

Diuen que dels covards no se n'ha escrit mai res.M'agraden els valents !!!

Portes i finestres de la Neus ha dit...

M´agrada la gent valenta, tot i que penso que darrerament Esquerra m´ha demostrat que no ho sembla gaire, vull dir, després de la gran manifestació del 10 de juliol de l´any passat.
Jo sempre l´havia votat, però sincerament em van decebre. Passat l´estiu em vaig fer de Solidaritat, vaig treballar amb el grup de Gràcia de BCN i vam aconseguir molt. Però no es van entendre gaire, penso que el Laporta ens va fer molt de mal.
Em sabria greu que ara aquest senyor fés malbé un partit tan antic, tan nostrat i amb tanta història...i que ha estat el meu durant molt de temps, ERC.
Em sembla que jo també seré valenta, vull fer coses pel meu país, la meva terra i la meva cultura...perquè votaré Solidaritat, i nosaltres també som valents.